fredag 31juli

2009-07-31 - 18:43:40 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]

dagen började med en massa ärenden å spring... ibland önska man att man fick va liten igen, utan bekymmer!! =0P

nu sitter jag på jobbet, tar en liten paus å äter min matlåda, svettiga makaroner å torra korvar, mmmm va gott!!
sen bär d av ut igen.
 
till nästa helg ska/skulle vi åka iväg på en liten minisemester,
självklart jobbar jag fredan men skulle till å byta så jag kunde åka, jag va ute i god tid å fråga mina kollegor... allt va bestämt, jag skulle byta tur med en arbetskamrat.... JIPPI!!!
MEEEEN...
idag dubbelkolla jag me henne för att se så allt va klart,. å då hade hon glömt bort d!!!!! å nu hade hon andra planer på fredag....
skapligt besviken man blir, så tommie får helt enkelt åka själv å jag får va hemma å jobba på fredag! Grrrrrr....


torsdag 30juli

2009-07-30 - 10:56:30 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
å ytterliggare en ledig idag... igår pysslade jag lite här hemma, tvätta som f*n herre guh va mycke d va, ja jag får fortsätta idag, han inte me allt igår... när tompa kom hem åkte vi till anders å johanna för att låna lite filmer, självklart blev d massa gos me leo, guuh han börjar bli så stor, vi har inte setts på över en månad å nu kan han både sitta själv, krypa å ställa sig upp med hjälp av möbler.... igår tog han även några steg när han stog upp så d tar nog inte lång tid förrän han går själv =0) så söt!!!
vi åkte hem där ifrån ett par timmar senare, åkte förbi pizzerian å glassa hem me en fruktpizza, såååå gott!!
sen kolla vi på THE HAUNTING IN CONNECTICUT, en skräckfilm... å nog va den lite läskig alltid =0) den e helt klart värd att se!!!

idag blir d ganska lugnt, funderar på att göra mig i ordning och kanske åka förbi ikea å chili i kållered å strosa lite... vi behöver lite förvaring i hallen + belysning vid diskbänken =0)

nu blir d ett mail till min lärare, fasen jag har kommit av mig helt me skolan... så behöver lite vägledning!! =0)

ha en bra dag!!

KRAM

tisdag 28juli

2009-07-28 - 15:17:08 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
idag e jag lite i andra tankar... har en kusin som idag opererar en hjärntumör...
vi har tyvärr inte kommit speciellt bra överens av nån konstig anledning, har någon slags hatkärlek till varann, eller iaf jag till honom...
konstigt att något sånt här ska behöva hända för att man ska få upp ögonen, det gör mig förbannad på mig själv. men d e lätt att se tillbaka på vad man kunde gjort annorlunda..
jag håller iaf tummarna för att allt går bra,.. trotts allt finns du i mina tankar ******.
tanken gör mig lite illa till mods, känns konstigt. jag tänker på dina/våra anhöriga. jag känner sorg!!! 

jag skänker alla mina tankar å kärlek till dig!!

helgen...

2009-07-27 - 12:30:06 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
fredag:

vi åkte till gamleby på eftermiddan... väl framme hade vi bestämt att vi skulle grilla... tyvärr tog tändvätskan slut men vi fick fyr på grillen efter 1,5 timmes jobb med blåsande och flåsande... hehe 
medans vi satt på uteplatsen fick vi lite sällskap av säsongens husdjur... å självklart skulle dom oxå ha att äta =0)
  

  

de va va vi han på fredagskvällen =0) vi kom ganska sent och vi kom inte för att stressa runt som tokar!

lördag:

vi hade en kanon dag.
började med att åka in till västervik och se den traditionella MC- kortegen, i år var det ca 2000 hojjar som åkte. och hörde jag rätt var det ca 7000 hojjåkare som checkat in på MC- dagarna =0) en rätt maffig helg i denna goa sommarstad. 
 kolla in havet som mynnar in genom stan, d e kanonfint!de va många som kom för att titta på dom olika hojjarna...     


efter detta åkte vi tillbaka till gamleby och vidare till min farbror Pelle och hans fru Ingrid där vi hade släktträff (släkten på min pappas sida) de va SKITTREVLIGT =0) vi har inte samlats på 10 år så d va ett kärt möte... vi åt massa go mat, spela kubb, gick tipspromenad vars frågor handlade om släkten så klart =0) lekte andra lekar å umgicks massor =0)söndag:

vi tog d så  lugnt som möjligt, käka go mat å vila lite innan vi åkte hem till kungsbacka. helgen har varit precis som den ska vara, SUPER!! =0) tack alla för en kalastrevlig helg! måste säga att vi hade tur me vädret, solen sken å d va varmt, dagarna innan regna d å även idag, gud hörde vår önskan!! haha

nu ska jag hoppa i duschen å sen betala räkningar innan d e dax att åka till jobbet, idag blir jobb 14-22

ha d gott!!!

fredag 24juli

2009-07-24 - 09:44:44 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
heej mina vänner... hur har ni d??
jag mår hyffsat idag, inte lika ont i ryggen, solen skiner och idag ska vi åka till GAMLEBY!! =0)
har precis lagt i en sån där paniktvätt,de e massa kläder jag å tommie vill ha me oss men som självklart låg i tvättkorgen..
jag hoppas att alla mina goa vänner där hemma har 5 minuter över till att ses å säga hej, hehe... har juh tyvärr ganska mycke på schema varje gång man åker å hälsar på, men vill så gärna träffa alla... Lindisen har jag iaf i planerna att hälsa på när hon jobbar, annars kommer vi inte ses alls =0(

dagens planer är alltså:
* packa
* fixa lunch
* ut och gå en halvtimma
* åka till gamleby...

Men först å främst ska jag dra igång kaffebryggarn =0)

ha d gott å trevlig helg!!

tisdag 21 juli

2009-07-21 - 13:07:23 [ Allmänt ] [ Kommentarer (1) ] [ Trackbacks () ]
idag vakna jag av att brevbäraren ringde på dörren, självklart gick jag inte upp men förstod nästan va d va han ville...
tjohooo idag kom min klänning från nelly.comfin va???

idag har jag inga som helst planer, kan inte göra så mycke.
tommie prata om att åka in till biltema i göteborg, kanske ska testa att åka me.. d gör så ont i ryggen när man åker i massa gubb å grejer, skumt!!! undra va d kan va egentligen???
men vi har juh planer att åka till småland på fredag. och på lördag ska vi på släktträff (släkten på pappas sida) då blir d att trycka i sin massa värkisar innan å hoppas att d blir någorlunda smärtfri bilfärd..

nu ska jag slänga mig i ett bad.
ha en bra dag!!

måndag 20juli

2009-07-20 - 15:18:55 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
heej!
har ni haft en bra helg?
jag har legat mycke i sängen, kollat på massa filmer å knaprat piller...
jag e fortfarande inte bra i ryggen och huvet..
spänningshuvudvärk, jo tjena!!! jag tror d e nått helt annat...
idag har jag ringt runt som en tok överallt, jag ringde till jobbet å sjukskrev mig veckan ut.. jag ringde runt till massa vårdcentraler och sjukgymnaster, men ingen vill hjälpa mig =0( tillslut efter 20samtal och mycke irritation kom jag fram till sjukgymnasten på husläkarna (tror d e privat) å hon va hur go som helst.. så nu har jag fått en tid på onsdag klockan 14 å hoppas att d inte e nått allvarligt... nu får dom göra en mer grundlig undersökning.. hon tyckte d lät som nått me diskarna =0/ hoppas hoppas hon har fel!!! vill inte ha några större problem...

så nu går jag här å försöker pyssla lite, det är juh trotts allt ingen som gör d åt en =0P d e svårt att bara ligga när man ser allt som behövs göras här hemma... tommie slår mig på fingrarna ;o)

nu ska jag försöka fixa nått å äta, äter alldeles för dåligt för tillfället =0(

ha d gott!!!

fredad 17juli

2009-07-17 - 21:23:41 [ Allmänt ] [ Kommentarer (1) ] [ Trackbacks () ]
tjenixen bloggen!
har inte haft ork att uppdatera här för att jag legat sjuk.. d har varit nått konstigt. började med huvudvärk, som jag trodde va vanlig migrän.. men d sluta aldrig, blev snarare värre å värre. så igår uppsökte jag akuten för jag stog inte ut me värken. d brukar lugna sig när man knaprar panodil och drar täcket över huvet, men icke!
jag blev undersökt å dom tog en massa prover. dom konstatera att jag led av otrolig spänningshuvudvärk som hade igår spridit sig ner i ryggen. det berodde antagligen på stress i jobbet å svårigheter att varva ner...
Så jag fick diclofenac å mer panodil, detta ska jag knapra tre ggr om dan.
Visst har d blivit bättre, men jag har fortfarande ont i huvet och ryggen. och inatt fick jag en riktig feber topp. låg mest å svamla å gnydde av värk, så min älskade sambo fick hämta värktabletter, febernedsättande å kalla handdukar... han e så söt!
idag har jag mest legat å sovit, å mer kommer d bli.. jobbigt att behöva va hemma från jobbet, jag vet inte men får dåligt samvete, vill inte ställa till d för andra, samtidigt vet jag att jag måste nog va hemma ett tag så jag blir riktigt frisk...

nu ska jag bädda ner mig i soffan å se på film.. återkommer när jag känner mig lite bättre

ha d gott å trevlig helg!

då blev d kväller

2009-07-14 - 21:32:43 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
idag har jag gjort nada... bara tagit d piano, visst jag har tvättat lite men hur jobbigt e d?? =0P
tommie komhem runt 20 så vi åkte bara å köpte käk på Mace donken.. d e nog d jobbigaste jag gjort idag, hehe...
skulle pluggat, å visst jag satte mig me böckerna å jag skrev om å skrev om å skrev om, så jag gav f*n i d... d får bli nån gång när jag e mer kreativ å min hjärna bestämmer sig för att va smart =0)

nu ska jag lägga mig i ett gott bad innan d e dax att krypa ner under täcket...

natti natti gott folk...

tisdag 14juli

2009-07-14 - 11:25:08 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
tjena hejsan!! hur mår ni?? idag gick jag inte upp förrän efter 10, guh så skönt!!
va nere å slängde i ett par maskiner tvätt, sitter här å tar d piano.. ska käka lunch om ett tag sen blir d nog att plugga lite. nu läser jag om arbetsmiljö och lagar, d e skittrist =0) men man måste juh göra d me, lika bra att ligga i så man blir av me d sen.

idag e tommieboy i kinnekulle me sina vänner å åker hojj på bana... dom drog iväg igår på motorcyklarna allihop..så idag e jag gräsänkling =0P nej då, men ibland e d skönt att bara få va själv. jag tror vi båda uppskattar egen tid hemma.
så nu ska jag njuta av min ensamhet =0)
vi hörs senare..

KRAM

helgens bravader...

2009-07-13 - 11:33:30 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
torsdag 9juli:

vi startade vår långa resa upp till gävle. d gick faktisk väldigt smidigt trotts 58mil.
när vi väl anländer möts vi av varma hälsningar av Fredrik, som är Tommies gamla lumparkompis =0), och Fredriks sambo Viktoria..
vi fick en husesyn, ingen av oss har juh varit där tidigare + att dom hade nyligen flyttat dit... vilken kanonvilla!!! d va jätte fint, tyvärr va jag så jävla dum så jag glömde batteriet till min kamera hemma, hehe.. va stressad som vanligt när vi ska iväg. så inge bilder från helgen =0(
Sedan bjöd dom på go mat och vi satt å prata ett bra tag,.. klockan han bli massor =0)
sen bäddade vi och gick å la oss.

fredag 10juli:

vi fick äntligen sovmorron tillsammans jag å tommie =0) d har alltid varit någon av oss som ska upp tidigt å jobba, så tråkigt!!!
sen fick vi en brakfrukost =0) å vi satt å planera för dagen.
jag å tommie va tvugna att handla lite kläder då vi inte fick me oss eller rättare saget JAG fick inte me mig några snygga kläder och tommie behövde nya jeans å skor då d sellan köps =0) så vi bar iväg till ett köpcenter och Fredrik och Viktoria åkte å käka lunch med några vänner vi senare fick träffa(tommie kände dom redan).
vi tillbringa ett par timmar i alla affärer, hihi tommie har bra tålamod hehe...
Vi hade bestämt me vännerna att vi skulle ses å aj typiskt, då möter vi självklart hans syster å dom, men då va klockan så mycke att vi hade inte tid att vända =0(
sen blev d grillning för hela slanten, camilla å daniel kom med sina två charmtroll jeniffer (6år) och elina (9mån), jag å viktoria tog ett par glas vin å grabbarna öl så klart.
Tiden går så fort när man har roligt å helt plötsligt va klockan över tio, daniel å camilla va tvugna att åka hem med barnen, och grabbarna hade en rolig dag framför sig så d va bra att avrunda tidigt =0) så vi sa natti natti, hej då, ses i morron å gick å la oss.

lördag 11juli:

vakna runt 10, shit pommes, jag har inte sovit så här länge sen jag vet inte när, jo d e klart nu när jag va lite halvdålig men inte innan d... käka go frukost. hörde lite me grabbarna hur planerna såg ut. dom skulle juh ha grabbdag med paintball, golfrunda och massa skoj =0)
vi hade bestämt sen innan att vi tjejer skulle möta upp dom på krogen senare.. så vi fick en riktigt tjejdag !!=0) tjohooo...
vi tjejer möttes upp hemma hos camilla å dom, camilla hade fullt upp att packa å greja (hon skulle lämna barnen till sin mamma) hon packa i å elina packa upp, hahaha.. så vi underhöll barnen lite tills camilla gjort sig klar i lugn och ro.. sen bar d av till stan!!! vi käka lunch å shoppa massa kläder, hehe.. hade jag vetat d hade jag inte behövt leta febrilt efter kläder dan innan, hehe.. men men, ännu mer kläder till mig =0P
klockan ticka iväg å den var redan 17 då vi va tvugna att åka hemåt, förbereda maten, fixa oss till kvällen för att sen bli fler tjejer hemma hos viktoria.
 Vi grilla drack massa goa drinkar, shots, vin jaa herre guh va skoj d va..
sen bar d iväg ut på stan, vi besökte heartbreak, d va jätte trevligt, men mycke folk å varmt... vi dansa, drack mer drinkar å så mötte vi upp grabbarna, haha... vi snacka lite me dom, kramades sen gick vi tjejer iväg å dansa igen... klockan började närma sig 2 då stället stänger så vi mötte upp grabbarna igen för att åka hem... väl hemma käka vi korv me bröd =0P å grabbarna gick igenom deras dag. haha dom hade många blåmärken efter paintballen men dom hade haft en kanondag.
d blev att besöka john blund å d va sååå skönt, jag hade jätte ont i fötterna =0)

söndag 12juli:

vi vakna runt 11... konstigt nog kände jag inte av gårdagen nått speciellt, skönt!
det bestämdes att vi skulle åka till camilla å daniel för att käka lunch innan vi skulle åka hem till kungsbacka igen... det stora samtalsämnen va självklart grabbarnas bravader, hehe...
sen sa vi hej då till alla å satte oss i bilen för att åka hemåt...
d kändes faktiskt tråkigt, jag hade skittrevligt å trivdes kalas... hm.. d blir att åka upp snart igen

Tack Fredrik å Viktioria för att vi fick bo hos er. å tack alla för en kalashelg!!!

söndag 12juli

2009-07-12 - 21:58:03 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
heeej!!
nu har jag kommit hem efter en underbar helg i gävle, e super trött efter den långa resan å ska nog bara äta, duscha å sen gå å knoppa...
jag uppdaterar min helg i morron när jag har mer tid å ork =0) så vi ses då!
pösselipöss

torsdag 9juli

2009-07-09 - 09:48:12 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
gomorron alla glada... har ni sovit gott?
 jag har fortfarande inte lyckats få en ordentlig sömn, inatt regna d som fan.. å åska så klart, hehe... jag hade i tankarna att d fanns risk för översvämning, å mycke riktigt. i morse kom hyresvärdens fru å börja greja i källar´n, å när vi vaknat till tvinga jag tommie att gå ner me mig i garaget å kolla, d va massa vatten!!! så d va bara att säga till värdens fru att hon hade mer jobb att göra... hon stog visst me nån liten dammsugare som kan ta upp vatten å försökte febrilt få bort d, haha, hon går å tömmer den var 5:e minut =0P d kan hon ha!!
anledningen till att d blev översvämning är för att en brunn utanför är igengrodd av massa skit å dom har inte råd att fixa nån slambil som kan ordna till d utan står själva å försöker hacka ut skiten, ja herre guh sikka torpare!!! 

nu ska jag iaf hoppa i duschen, packa, handla å fixa lite här hemma innan vi beger oss mot gävle, tjohoo!!
tommie är iväg å kollar på jobb och gör en massa ärenden,..
bäst å passa på å dona så länge man e själv =0P sen får man hjälpa honom att hålla ordning på allt... jag kan bli lite irriterad om jag har fullt upp me mig själv å så ska man samtidigt behöva tänka åt en till... hihi.... men han e världens goaste, så d så!!!

take care everyone... jag uppdaterar så fort jag kan <3

kvällsmys...

2009-07-08 - 22:14:45 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
... i badet... fy bubblan va gott.
tommie håller på att tömma upp ett bad till mig/oss, jag vet inte om han ska bada men...
jag ska iaf ta mig en kall öl å slänga mig i badkaret, sen blir d att krypa ner under täcket å sussa innan morron dagen, d känns som att d kommer bli en lång dag i morron.

natti natti.. sov gott!

frustration allan

2009-07-08 - 18:31:59 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
jag har en sån där riktig fuldag... allt ser för jävligt ut.. smink, hår, kläder, skor.. jag e inte nöjd me nått.
satt å kolla på bilder från helgen, men hallå!! hur kan man se ut så?? jag måste verkligen börja träna å jag kommer me all säkerhet inte visa min rumpa i bikini mer den här sommarn, fy tusan...
ska kanske tillägga att jag har gått upp en del i vikt, vilket bara är sunt för mig, men behöver kanske få lite muskler istället =0P
jag behöver egentligen gå upp lite till.. så jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp träning och kost... hm... några tips??

jobbigt att åka iväg å träffa massa folk i helgen... egentligen e d jätte kul å jag e hur social som helst, men d tar emot när man känner så här.... skit!
jaja, jag får försöka göra d bästa av situationen.

Har iaf varit å fixat naglarna idag, känns lite bättre, hehe.. men carina hade brottom å han inte riktigt så jag fick göra d sista själv...

nu ska jag äta lite, sen blir d att gå ett varv i kungsbackaskogen...

pösselipöss på er!

onsdag 8juli

2009-07-08 - 10:57:05 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
gomorron!
har ni sovit gott? d har jag, från å till.. har vaknat många ggr i natt.. hehe jag måste berätta...
jag vakna inatt å va dunder törstig + att jag behövde en panodil... jag traska upp ur sängen å PRECIS när jag är vid fönstret blixtrar d till (jag e jätte åskrädd) jävlar i havet,, jag stelna till precis som att ingen skulle kunna se mig, jag stanna tvärt i min rörelse å stod där å vänta på att jag skulle höra en knall.. självklart vakna tommie av mina konstiga idéer å fråga vad jag höll på me..
(jag) - schhh... schhh, lyssna!! (jag lyfte upp ett finger)
efter ett bra tag mullra d till, d va egentligen inget märkvärdigt åskoväder..
jag vände mig om  gick fort bort till sängen å kasta täcket över huvet..
tommie börja skratta åt mig å fråga vart jag va på väg.
jag förklara å fråga om inte han skulle upp å göra nått å kanske kunde ta me ett glas vatten och en panodil till mig.. haha störd man e.... 
självklart va han så snäll å gjorde d...


idag mår jag lite bättre, har ingen feber å jag känner mig piggare, tack gode gud!!!
måste ut å handla lite, mjölken börjar sina å vi måste ha nått att ät. =0) 
måste planera lite till helgen (Gävle) me, vi brukar handla käk som håller sig bra i bilen och som är smidigt att äta, så slipper vi stanna.. d tar ändå 6timmar att köra non stop.. å ska man då stanna å äta me så tar d skit lång tid..

nu ska jag göra mig i ordning lite... hörs senare!!

go kväll

2009-07-07 - 21:24:57 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]

sitter nu å kikar på minnestunden för michael jackson... fint, många bra artister..
tommie kom hem för ett tag sen å laga mat till mig, hehe.. ska kanske tillägga att d ska mycke till för att han ska laga mat ;o)
sen har jag legat i badat å svalkat mig, vanligtvis badar jag i kokhett vatten, men d va inte mer än pissjummet idag, jag e såå varm...
ska nog lägga mig i sängen å läsa lite snart innan d e dax att sova...

vi hörs i morron.. natti natti


jag har en obeskrivlig längtan...

2009-07-07 - 13:43:54 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
...kan inte förklara... känns så tomt, d e nått som fattas i min vardag...
mycke går på rutin, skola, jobb, städa, laga mat, sova å så lika dant igen.
jag behöver ett lyft! ett steg framåt...
min längtan tar vid mer än ofta, jag tänker för mycke och känner en saknad...
nån dag ska denna otroliga längtan bli tillfredställd och ingen kommer bli mer glad än jag!!!

ååh va tråkigt d e...

2009-07-07 - 09:57:58 [ Allmänt ] [ Kommentarer (1) ] [ Trackbacks () ]

... å va sjuk!!
igår blev inga av mina planer gjorda.. jag fick migrän å hoppades på att d skulle försvinna efter att jag tog ett par panodil, bäddat ner mig under täcket och sov en stund. MEN ICKE!! jag vakna istället med minst lika mycke huvudvärk och feber.
 Då va d bara 1,5 timmar kvar tills jag skulle jobba å kände att jag kunde inte sjukanmäla mig så sent då d e väldigt sårbart å svårt att få tag på annan personal. Nu har vi mycke nya sommarvikarier me och dom har inte riktigt blivit heelt varma i kläderna... så d blev att beges sig till jobbet, fortsätta knapra piller och så sjukanmälde jag mig tills idag och i morron...  å tu va väl d! jag orkar ingenting, har massa ont i kroppen och ligger nerbäddad i soffan....
hoppas d går över snart. vi ska juh åka till gävle i helgen.... hoppas hoppas att gud har slutat hata mig!!!

ha en kalasbra dag mina vänner!!!

KRAM


måndag 6 juli

2009-07-06 - 09:10:58 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]

har ni haft en trevlig helg??
jag har faktiskt haft en bra helg, trotts jobb...
har försökt ta del av all sol vi fått med tanke på väderprognosen fram i veckan...
i lördags va vi juh som sagt hemma hos andreas "Mensen", bada i poolen, sola å grilla, mycke trevligt!

idag jobbar jag kväll, sitter och funderar lite på vad jag ska göra tills dess. har hämtat boken till den nya kursen. Skulle kunna sätta mig å plugga lite, samtidigt som d behövs städas och diskas. och jag behöver verkligen riva ut allt i våra garderober och rensa ur en massa kläder. nu har vi mest bara tryckt in allt =0)
så tanken går lite åt att fixa här hemma och sen plugga nån anna dag i lugn och ro, har god tid på mig.min lärare har semester så jag kan inte göra prov innan dess ändå =0)

lite bilder från i lördags:ha en bra dag! än e d uppehåll och solen kikar fram liiite gann mellan molnen! håll tummarna för fortsatt uppehåll!!
kramar....


lördag 4juli

2009-07-04 - 12:31:34 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
idag jobbas d för fullt... slutar passet 15!!!
till kvällen blir det grillning hos "Mensen" och pooolbad.. tror dock jag hoppar poolen, e lite halvdålig å kan inte va hemma från jobbet =0)
bilder kommer!!!

pösspöss

kuuuul...

2009-07-02 - 11:02:57 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
hahaha, jag måste bara visa lite bilder...
tommie skulle försöka bättre på sin bränna innan bröllopet i helgen...
så han tog en av våra solstolar hos päronen... han mixtra å greja me den, vickade på stolen bakåt.. jag sa till han att va försiktig, d e bara skitstolar d där... äääääh sa han, d e lugnt!!!
mjo eller hur... så här såg d ut:

stolsryggen böjdes bakåt... haha
 så kan d gå! =0)

johanna och johns bröllop

2009-07-02 - 10:32:37 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]

tommie utanför kyrkan

familjen penttinenbröllopsparet anländer till festplatsen
paret fick en himla massa grattiskramar. Här av brudens mamma =0)


fortsättning följer.... =0)

ångest...

2009-07-01 - 09:28:43 [ Allmänt ] [ Kommentarer (2) ] [ Trackbacks () ]
jag känner en skaplig ångest över hur d ser ut här... jag måste städa.. men när??? jag har inte tid...
är jag inte på jobbet så sitter jag me nyllet i en bok, å nån gång måste man få ta en paus å bara ta d piano... annars orkar man inte...
tommie jobbar mycke han me.. han e sällan hemma innan klockan 19 så d känns inte rätt att gnälla på han om att han kan städa...
fördelen e juh att vi jobbar så mycke så d kommer inte många hit å ser vårt elände... men nu börjar eländet få mig att må dåligt så jag får ta ett handtag så fort jag e klar me den här kursen i skolan (i slutet på veckan)

vilket underbart sommarväder vi har... visst jag tycker oxå d e liiiite för varmt, men hellre d än grått å trist väder me massa regn å skit.... fördelen me skolan e juh att man kan sitta ute å plugga =0)

have a nice day!!!

RSS 2.0

Design by Linda