onsdag 28 oktober..

2009-10-28 - 15:41:28 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
sitter i skolan å filurar, har dratt ut lite material till tentan i psykologi... så nu hoppas jag att jag kan få ner några rader på papper så man får ett betyg nån gång...

har vatt duktig å köpt lite nya gardiner, va verkligen ett måste.. ett fynd på hela 100Kr =0P haha, duger ett tag iaf..
får försöka samla på sig lite till nya lyan...Om man nu får byta.. tommie har pratat me lena (som vi vill byta me) å hon va helt förstörd.. Aranäs hade meddelat att dom nu fått in alla papper å d skulle ta runt 6 veckor att ta beslutet om byte, hon har redan börjat packa =0( å vi vill juh självklart oxå att d går fortare, inge roligt att flytta mitt i julyran.. trodde faktiskt att vi skulle va flyttade å klara till 1december, hm...

nu ska jag plugga vidare... sen e d dax att åka å jobba...

pösselipöss

söndag 25 oktober

2009-10-25 - 18:53:44 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]

och nu har tommie och jag varit tillsammans i 1år!!! =0) helt galet va tiden har rusat iväg, men vi har hunnit me mycke under tiden... å d har varit ett alldeles underbart år! jag fick 3 underbart fina rosor med ett kort där d stod "-din för alltid"!!! åååh jag känner mig fortfarande nykär =0) jag önska att alla får känna på denna känsla, d e helt obeskrivligt, finns inga ord...

jag har iaf bestämt mig att sluta här på jobbet när mitt vikariat går ut, och börja läsa på heltid! känns som ett bra beslut och för varje dag som går här på jobbet stärks den känslan... inte mycke e roligt här längre =0(

något positivt e iaf att nu e alla våra papper inskickade för lägenhetsbyte, så nu väntar vi bara på ett besked...
d skulle va så skönt om vi fick den här lyan, kunna börja om på ny kula å bara se framåt med allt vad den har att erbjuda...

dax att bege sig ut i regn å rusk, innan man får åka hem för dagen..

kram på er alla!!!


måndag 19 oktober

2009-10-19 - 15:36:46 [ Allmänt ] [ Kommentarer (1) ] [ Trackbacks () ]
hej allihop!! haft en bra helg??
d har iaf jag haft.. inget inplanerat alls utan bara tagit d piano me min älskling... kollat lite film, ätit go mat å njutit av varandras existens =0)

en ny arbetsvecka har börjat å jag längtar redan tills jag e ledig igen... jag har haft en helvetes dag på jobbet å jag har inga stora förhoppningar att d kommer bli bättre *rasande*... fy fan!!! folk går å e gråtfärdiga på jobbet å chefen har inte sett eller hört nånting... man kan juh undra va d e som händer??
vår situation e ohållbar, vi alla gör så gått vi kan.. men en del blir uppsagda, andra sjukskrivna, en del hamnar på högre positioner, andra under, en del vet varken ut eller in, alla mår SKIT!!! 
på torsdag har vi APT (arbetsplatsträff) och d e första ggn jag ser fram emot d.. ska bli väldigt intressant å se vad vi kommer fram till, OM vi kommer fram till nått..? d kanske blir d gamla vanliga med en massa pladrande om ekonomi och besparingar... men jag tror och hoppas att vår psykosociala arbetsmiljö kommer att duskuteras starkt och jag hoppas av hela min skäl att något görs!!!  
Jag vet att d e hårda tider, men d ska aldrig behöva gå så här långt!!!!

d har aldrig varit så angeläget att komma hem till städ å tvätt som idag! =0)
dax att fortsätta... disken ropar på mig!!!

kramar på er!

torsdag 15oktober

2009-10-15 - 10:03:51 [ Allmänt ] [ Kommentarer (1) ] [ Trackbacks () ]
å jag har äntligen fixat min dator =0)
men d e juh inte tack vare nån annan... fy fan va arg jag varit!! jag åkte juh in till göteborg med mitt modem. i butiken här i kungsbacka sa dom att där inne behövde dom verkligen ingen dator, vilket va skönt då jag inte hade nån större lust att gå¨å bära på den här tunga... men ICKE!!!! dom kunde inte göra nått där heller, inte ens me dator, dom tyckte att jag skulle skicka in d på service osv. FAN!!! va e d för fel??
men sen fick jag nys om att man kunde uppdatera själv på internet, så jag traska in till grannen igår å ringde suport.. igen! fick prata me en mycke trevlig kille som fixa allt på stutts.. han skicka även skivor till mig ut i fall att d inte skulle funka.. KANONERS! han gilla jag =0)
synd bara att dom inte kunde skicka dom skivorna tidigare, men men.. nu e d löst!

har igår pratat me chefen, fick muntligt en förlägning på jobbet, så nu ser d visst ut som CSN och studier på heltid dröjer ett par månader... jag hoppas att d går att lösa då jag redan gjort en anmälan om ökad studietakt och gjort en studiepla för detta, men egentligen blir d inga större förändringar mer än att jag läser en kurs till på 25% och resterande på 100... nu har jag iaf jobb till januari, känns jätte skönt nu när d vankas juletid och ev flytt!! =0)

nu ska jag fixa frillan sen ut å fika på stan me svägerskan!!
ha en kanonfin höstdag!

kramar

måndag 12 oktober

2009-10-12 - 11:01:32 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
sitter i skolan å ansöker om CSN... shit pommes sikket krångel d ska va.. men efter att besökt studiecenter flera ggr och fått en massa papper känns d som jag börjar få läget under kontroll...
nu ser d ut som jag kommer börja plugga 100% den 1december... liiiite tråkigt, men vad ska man göra???

i går hände en fruktansvärd bilolycka utanför Gamleby... två bilar hamnar av okänd anledning mitt i vägen och frontalkrockar... 3 personer blir skadade och en dör..
vår käre jocke plåt har nu lämnat oss i stor sorg. fy fan va hämskt d känns!! 
man frågar sig hur detta kan hända..?
man lever verkligen på en skör tråd hela tiden, å man vet aldrig vad man har för framtid.. tyvärr förstår man oftast inte detta förrän nått sånt här händer... usch!!
jag skänker alla mina tankar till jockes nära och kära!!!

lär dig leva i nuet å ta vara på varje sekund med liv å glädje.. 

 

lördag 10 oktober

2009-10-10 - 10:58:48 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
JAG BLIR TOKIG...!!..!!
när jag precis fått ordning på datorn å laddat inför en vecka med massa plugg.... så lägger modemet av?! va FAN e d som händer??
jag ringde suport i början på veckan som sa att jag skulle gå till närmsta 3-butik me modemet så uppdaterar dom d... inge komplicerat alls...  kanoners, finns juh en 3-butik i kungsbacka...
väl där säger dom att dom inte kan hjälpa mig utan dator.. MEN vadå?? har dom ingen där?.. å... men.. dom sa juh på suport att jag bara behövde ta me mig modemet... nehee, d va juh bara att åka å jobba å komma tillbaka dan efter med min dator..
glad som tusan åker jag tillbaka å tänker nu jävlar ska jag plugga till kvällen... dom tar sig an min dator å börjar greja, jag väntar å väntar... -nej tyvärr, d går inte, vi kan inte lösa d här, verkar som att vi inte har rätt skivor..- du får åka in till göteborg som har en suport på plats..
NEJ NU JÄVLAR!!! ska d va så jävulskt svårt??? jag har inte ens vart me om att ett modem ska behöva uppdateras för att fungera. å dom kan väl ha nån form av pop-upp-fönster som kommer fram å säger till att d e dax att uppdatera på egen hand medans man har tillgång till internet.... nej jag blir tokig!!
jag har iaf inte tagit mig in till gbg än, har jobbat en hel del å d e juh som ett stort projekt bara att ta sig in till stan, parkera osv.

så nu sitter jag här på jobbet å skriver ett litet snabbinlägg!

nu vankas lunch innan d e dax att jobba vidare..

en kanon helg.. d ska jag ha =0) ikväll blir d äta massa gott, ett par öl å... FOTBOLL!!!! sweet


tisdag 6oktober

2009-10-06 - 09:50:13 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
åh vilket trist väder d e idag, grått å regn... så nu har jag burrat upp mig i soffan me en kopp kaffe å tända ljus överallt =0)
har ingen lust me nått, så jag har bestämt mig för att ta en paus från plugg å allt va d heter å kanske plocka lite här hemma bara innan jobbet...

igår fick jag reda på att en av mina bästa kollegor e uppsagd..så jävla tråkigt!!! jag gillar henne skarpt..
d e tydligen två anställda som kommer få gå pga av att dom drar ner på resursen, som d så fint heter och då ska den personalen bli utplacerade. så vem e då den andra??? d här e så jävulskt tråkigt så jag känner mig spyfärdig... varför drar dom ner på allt?? personalen behövs juh, d blir juh inte mindra å göra inom vården direkt.

själv har jag inte fått nån information om hur d går för oss månadsanställda vikarier, får vi va kvar? eller inte? jag har bestämt mig för att om jag inte får fortsätta som månadsanställd så ska jag göra nått annat, tänker inte gå där som timvik, onej!!
det kommer antingen bli skolan på heltid.. om jag får CSN. ska jag stämpla får jag nog sluta plugga, tror inte man får göra nån kombination...
d blir oxå att skriva i ordning mitt cv å söka jobb i hela kungsbacka... hoppas på lite timvik iaf så man kan få ihop 50% men men d har inte alltid gått som jag velat tidigare, så jag har itne förstora förhoppningar =0P

nu ska jag fylla på min kaffekopp å dra fram strykjärnet, här ska strykas dukar, tjohoo!!

ha en mysig dag, om d går!!!
kramar

söndag 4 oktober

2009-10-04 - 13:11:43 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
jodå, gårdagen blev kanon... vi va i massa affärer, provsatt i massa soffor så nu får man beslutsångest vad man ska välja... d får hänga lite på hur stor plats vi har =0) bara ta fram tumstocken å börja mäta!!
blev bjudna på tacos som grabbarna kom på alldeles själva att vi skulle äta, inte så dumt med tanke på att man förberedde sig på hotdogs å bröd...hihi!!

idag ska vår hyresvärd täffa damen vi vill byta lgh me, så man sitter på nålar å väntar febrilt på att han ska ringa, tusan va tiden går sakta!!

idag blir d en hemmadag med städ, tvätt å om möjligt lite plugg.. så nu får jag sätt fart!!!

kramizzzzz


lördag 3 oktober

2009-10-03 - 10:29:12 [ Allmänt ] [ Kommentarer (2) ] [ Trackbacks () ]
har precis ätit en mysig frukost me min man... morronrocken på, massa tända ljus, kokta ägg, gomorron juice och kaffe, så mumma!!

snart ska vi åka ut till särö, jag ska hämta upp johanna och lämna av tommie.. johanna å jag ska ta ett låååångt varv på chilli för att kolla på soffa å annat fint, sen bär d nog av till ikea me =0) tjohoo.. ska bli så kul!!
grabbarna får va hemma me lille leo och ha d gott, vi har beställt mat tills vi kommer hem så vi hoppas på nått riktigt gott, hehe... man har väl inte för stora förhoppningar, men tanken e god! =0)

nu ska jag kla på mig lite å fixa till mig...

inget roligt väder alls idag, men med tanke på den fina hösten vi hitills haft så ska man inte klaga, den har vatt jätte fin!!!

ha en kanondag!!
kram

fredag 2 oktober

2009-10-02 - 17:21:03 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
nu har jag äntligen gått på helg =0) så skönt!!
har funderat å spekulerat lite hur d kommer gå me jobb framöver, har kommit fram till att d ser inte så ljust ut... jag har inte få något klart besked eller egentligen har jag inte fått nån info alls.. som vanligt! men kommunen drar in på mycke och många fastanställda ska omplaceras å kommer antagligen få den plats jag har...
så nu e d dax att börja tänka om å se vad man ska göra framöver...

ska till studiecenter nästa vecka å se om d finns möjligheter att plugga på heltid och få låna pengar från CSN...

nu ska jag åka å sola =0) så skönt...

kram kram

torsdag 1okt

2009-10-01 - 12:01:05 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
letade upp en gammal mobil igår för att jag om möjligt ska lämna in min nya då den e så konstig. lever sitt egna liv å stänger alltid av sig när jag ska skriva mess eller när jag pratar i den.

satte i mitt sim-kort å gick igenom telefonen.. herre jesus vad d väkte gamla minnen, både bra å dåliga, ja d händer mycke grejer kan man säga... mycke roliga mess att läsa, jag ångrar ingenting men så glad jag e att jag e där jag e idag...
 
jag lever nog världens lyckligaste liv, me den härligaste sambon, bästaste arbetskamraterna, vännerna ja d e härligt!!!

nu ska jag springa ut å jobba igen =0)

jag uppdaterar senare

RSS 2.0

Design by Linda