lördag 27 februari

2010-02-27 - 15:13:41 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
har haft en stressig vecka me mycke pyssel och plugg.. därav att jag inte pallat att sitta här vid bloggen å printa ner några rader...
idag har jag tagit d väldigt lugnt, skruvat ihop några hyllor att ha i garderoben annars har jag inte gjort nån nytta alls.
sitter och kikar runt lite på alla dessa barnmöbler och tillbehör som behövs när trollet är här. hittar jag något bättre begagnat till ett bra pris så tänker jag nog slå till direkt, att köpa allt nytt är både dyrt och onödigt, då d inte används speciellt länge. och d e inte liiite saker som måste inhandlas...

nu ska jag hoppa in i duschen å kamma till mig lite innan hjärtat kommer hem =0P
kvällen avslutas nog me våra kära vänner från furugatan (våra gamla grannar) GÖTT!

KRAMAR

måndag 22 februari

2010-02-22 - 13:30:16 [ Allmänt ] [ Kommentarer (1) ] [ Trackbacks () ]
snön den bara öser ner... hade jag haft kläder till d och trafiken hade kunnat flyta på som vanligt hade jag inte sagt ett ljud, då kan d va riktigt mysigt me de vita.. men tyvärr hindrar d mig från att komma till skolan, jag vill åka till göteborg å hälsa på mina goa vänner (d va alldeles förlänge sen) men d ser inte så ljust ut... suck!
ska iaf försöka få min älskade sambo att köra mig till kungsmässan så jag kan köpa mig ett par termobyxor och ett par riktiga vinterskor, har aldrig vatt i behov att ha d tidigare, men nu vill jag inte ha nått annat!! =0)
 
jag e så glad att jag inte e lika trött längre.. är i vecka 15 nu och de enda som påminner mig om graviditetssymtom är den dåliga aptiten och ibland ilningar i magen.

jag har tänkt försöka få ordning på d "tredje rummet" snart, alltså d som ska bli barnrum sen... nu har vi juh bara ställt in alla kartonger och säckar me kläder, böcker och småskit som jag inte vet vart jag ska göra av. d lär ta tid, men jag ska fasen lyckas!! jag orkar inte se röran... resterande av lägenheten ser väl oki ut, men d e långt ifrån klar å d fattas mycke möbler och inredning.. älsklingen jobbar fortfarande väldigt mycke så han orkar självklart inte forsätta när han väl e hemma.

nu ska jag dyka ner i skolböckerna igen å hoppas att jag kommer nånvart..
tjingeling!

söndag 21 februari

2010-02-21 - 12:39:46 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]

sitter å jäser i soffan... så härligt.. älsklingen försöker sätta upp väggskenor i vår klädkammare så vi får upp våra hyllor... d går väl sisådär, mycke suckar å svordomar, å hjälp vill han verkligen inte ha! =0P

igår hade vi jätte trevligt, vi tog oss ner till stan och åt jätte go mat... avrundade kvällen straxt efter elva, vilket kändes helt lagom.. ganska festligt faktiskt, jag kan känna mig "trött" i magen på kvällarna, precis som när man blir trött i ryggen om man stått å gått länge...så jag ser d som ett tecken att d e dax att varva ner lite å vila, så nu e d magen som säger till när vi ska dra oss hemåt och d e dax att knyta sig!

nu börjar magen växa till sig lite me, d e ingen riktig bebismage än, men d e nog på gång, börjar bli lite mer verkligt nu iaf, fint!

nu slutade borren fungera, moahahaha, d går inge vidare... dax att försöka liva upp stämningen lite!

hej så länge!


lördag 20 februari

2010-02-20 - 13:41:59 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
gårdagen va kanontrevlig..
vi blev bjudna på mat hos stefan å annbritt, sen bänkade vi oss framför hockeyn... d va väl ingen vidare match men sverige vann juh iaf =0)
vi kom hem rätt sent så idag är vi sega, gick upp å käka frukost, sen gick vi å la oss igen, jag vakna precis för en liten stund sen å hjärtat ligger fortfarande å sover...

jag börjar få väldiga problem me byxor nu, legginsen sitter åt över magen, å mammabyxorna e förstora, tydligen kan man inte va gravid å fortfarande ha xs i byxor... testade att vika ner legginsen, men d gjorde lika ont d... hm... d e juh en väldans tur att d e sånt väder, hehe har man en anlening att inte behöva gå ut och man kan gå omkring i hjärtats byxor.... thats nice!!

idag e d tänkt att vi ska ner å käka på restaurang och lyssna lite vid pianobaren, mycke trevligt må jag säga... å vi verkar bli ett gäng! MEN, jag tvekar lite grann å funderar på hur i helskotta vi ska ta oss ner dit... d har snöat konstant i över 1,5 dyggn nu.. å vi har nog fått närmare 50cm nysnö på vissa ställen... plogbilarna hinner inte köra undan snön förrän d kommer nytt..

nu ska jag försöka väcka älsklingen, sen ta en dusch

morsning!!!

fredag 19februari

2010-02-19 - 10:12:18 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
gomorron mina vänner!!

då har vi fått ytterligare 1dm snö... suck, jag hoppas verkligen att moder jord ger oss en sju helvetes sommar nu, annars vet jag inte vad jag gör...
e inte så pigg på att resa utomlands nu när jag e gravid, å d kostar juh lite, känns som vi har annat att lägga pengarna på...

hur som hellst, idag har jag dragit på kaffebryggaren igen, d låter kanske konstigt men jag e inte jätte sugen på de egentligen utan jag saknar bara denna njutning kaffet gav mig innan jag blev gravid.. kunde dricka d i början på graviditeten.. men sen sa d bara stopp!! jag kunde inte ens känna doften av kaffe och att gå förbi fiken på köpcentret va junte å tänka på, då va d bara å kasta sig ut i friska luften å tacka gud om man lyckades att inte kräkas.. mitt illamående e borta å jag tycker nu kaffe luktar SÅ gott... så jag VILL ha!!

idag står plugg på schemat, som vanligt... till kvällen blir d nån form av mys... pratas lite löst om att folk kommer hit och ska se film, men oxå att vi ska till våra kära gamla grannar å se på hockey.. kanske blir både och?! =0)

NU ska jag hälla på mitt kaffe... hihi..

kramar


torsdag 18 februari

2010-02-18 - 10:13:51 [ Allmänt ] [ Kommentarer (3) ] [ Trackbacks () ]
ja som ni säkert märkt så har jag inte uppdaterat alls på nästan 2månader..
å jag va nästan hundra på att jag skulle lägga ner bloggandet för att jag känner inte att d händer så mycke i mitt liv som kan va intressant för andra att läsa...
har väl lite den känslan nu me, men nu har jag något att blogga om framöver...

JAG ÄR GRAVID!! tjohooo

känns så fantastiskt att ha kommit så långt, är nu i vecka 14 och har inte direkt velat gå ut me d förrän nu.. men nu jädrar!! =0)

hoppas det kan roa nån att läsa om min vardag som gravid...

ha d gott!

RSS 2.0

Design by Linda