Rädd för mig själv...

2010-06-30 - 12:33:35 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
jag har blivit helt senil under graviditeten. jag slarvar bort saker, gömmer grejer på ett säkert ställe så jag själv inte hittar dom och vet knappt vad jag gjorde eller sa för en timma sedan. KNAS!
När jag skrev här sist, skulle jag återkomma för att lägga upp bilder på magen och lite annat. Men när jag skulle slita fram kameran hitta jag den inte... Som jag leta!
Efter mycke gap å skrik frågade jag min älskade sambo när han kom hem om han sett den. Han började skratta åt mig å berätta med nöje att jag för bara nån dag sedan sagt att nu lägger jag kameran här i bilen så att jag inte glömmer den och har med den vart jag än åker!
Ja visst fasen, så va d juh! *suck*
Så nu ligger den där i bilen och jag har inte kommit mig för att ta me den upp. Men d kommer! =0)

Nu ska jag springa ner till tvättstugan, och fixa d sista me lunchen innan Älskling kommer hem.

Tjo Hej!


ny vecka!

2010-06-23 - 08:11:54 [ Allmänt ] [ Kommentarer (1) ] [ Trackbacks () ]
igår jag vi in i vecka 32... tänkte bjuda på en härlig solbild från mobilen, men de funka inte att föra över till datorn =0(
Så jag bjuder på en bild senare.
Jag va även hos barnmorskan igår och allt såg fint ut. Förutom mina järnvärden. Så nu blire att knapra pillren varje dag istället. Trollungen växer som hon ska och jag ökar massor i vikt, hihi.. men jag e glad ändå! BM mätte magen och jag följer visst mittenkurvan precis... kanoners, då får vi hoppas på att varken blir en för liten eller för stor bebis..
Nu ska jag åka å lämna in bilen.. höhö, jag lyckades visst glömma stänga av parkeringsljuset för några veckor sen å efter d har bilen varit helknas. Så nu ska d bli ordning å reda!

hej så länge


solstrålar å bloggtorka...

2010-06-16 - 11:29:16 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
jag har inte haft någon som helst lust att sätta mig här å skriva.. vet inte varför, men d e väl så d e!!
Så fort vädret varit lite bättre har jag försökt hålla mig ute och så har vi varit över till småland å hälsat på mina nära å kära.
Äntligen fick jag träffa Linda, älskade gumsan.. hon hade precis varit på RUL (rutinultraljud) och sett att allt va fint me sin lillfis i magen så jag fick äran att följa me henne å inhandla bebisens första plagg.. mys! å självklart blev d fika me =0)

Jag har precis gått in i graviditetsvecka 31 och inget e som väntant tider! Jag bara längtar tills värkarna sätter igång och vi får se vårt lilla undervärk.. tycker jag har gått tillräckligt länge! hihi.. jag mår förvånadsvärt bra, har bara lite svårt att gå långa stunder.

igår va vi å inhandla utemöbler till balkongen äntligen, så nu har jag bestämt att d ska va sol hela sommarn så jag kan slita ut stolarna med nöje! =0)


hoho, här e jag!

2010-06-08 - 10:31:45 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
Nej jag har inte försvunnit, har bara inte haft någon som helst lust att skriva... vädret har nog gjort sitt, jag har mest varit ute å glassat i solen =0)

hur som helst... sjukgymnasten gav mig en avslappningsstund me tens-apparaten när jag va där och till min stora förvåning så fixar hon en apparat till mig genom dom, så d kostar inte alls lika mycke plus att d går på frikortet, ni kan tro att jag blev glad!! Detta va för att hon ansåg att jag skulle behöva ha den en längre tid, även när lillskruttan kommit till världen.

Vi har nu vatt på familjeträff 2ggr. Och visst är det roligt att höra hur dom andra har haft det under sin graviditet och hur dom tänkt framtiden... men d va väl ingen direkt man kände att man klicka me. Kanske lite svårt att säga efter ett par ggr bara men d e juh allt vi har.
Efter första gången ville tommie egentligen inte gå mer, hehe.. och d va BARA för att barnmorskan tog fram en låååång smal tyggrej (såg ut som en orm) med en tygkudde i ena änden.. detta skulle föreställa navelsträng och moderkaka... tommie blev likblek å höll på å spy, hahaha, herre guh hur ska detta sluta? d känns tryggt å ha me honom på förlossningen ;o)
Nej men helt ärligt, visst har jag oroat mig hur d ska gå med tanke på hans tankar och oro över det som komma skall, han tror d ska skvätta blod, bajs och annan vätska överallt och att vår älskade lilla bebis är helt täckt av blod å slem. Han tror att han kommer bli tvungen att se hur jag blir som köttfärs mellan bena och att moderkakan läggs upp på magen med bebis... ja vad säger man?
men nu har jag tänkt om lite grann. Det kanske e lika bra att han har dessa tankar, så blir han förhoppningsvis glatt överraskad hur odramatiskt det är.

NU ska jag ringa lite samtal.. blir inte klok på allt vad försäkringskassan heter och a-kassan ska vi inte prata om..


RSS 2.0

Design by Linda