måndag 31 maj

2010-05-31 - 10:58:24 [ Allmänt ] [ Kommentarer (1) ] [ Trackbacks () ]

jag har nu gått in i min 7:e kalendermånad och 70% av min graviditet är avklarad!
Känns helt otroligt att man kommit så här långt, trodde jag aldrig!!
Nu börjar magen va lite "ivägen". Jag har svårt att böja mig och jag kan inte sitta hur som hellst.. sitter bäst lite halvlutad mot en hård kudde och benen bresar åt var sitt håll, inte speciellt feminint men å andra sidan så känner jag mig inte speciellt tjejig vad jag än gör nu för tiden.. går som en pingvin, sitter som en lastbilschaffis, står som jag skulle haft en kotte i röva och jag gör miner som påminner om en avdankad knarkare. MEN d e bara tre månader kvar =0) yeeehhey!!

idag ska jag på mitt andra besök hos sjukgymnasten, har en känsla av att d inte kommer ge så mycke. Jag har juh gjort mina "övningar" och en tens-apparat tillåter inte min ekonomi att hyra just nu =0( men den gjorde susen när jag va hos sjukgymnasten sist. Så jag hoppas att jag får ha min lilla avslappningsstund me den lilla mackapären idag me! 

Och idag har vi premiär för föräldragruppen, d ska bli väldigt intressant och jag e förväntasfull. men mest på dom andra föräldrarna som kommer, höhö.. hade varit kul om man råkade på någon som e lika sällskapssjuk som jag och kanske kan tänka sig en fika eller två! 

nehee ni, nu måste jag sätta igång, kamma till morronfrillan å dra ett par streck i fejjat. 11.30 ska jag befinna mig hos sjukgymnasten. 
Fattar inte, jag har alltid all tid i världen, men ändå stressar jag i sista sekunden och kommer ofta lite sent... Hmm....

 


vecka 28

2010-05-26 - 14:02:34 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
igår gick jag in i ny vecka.
Nu känns d som d hänt en hel del sista veckan. Magen e mer fyrkantig än rund, tösen e mer vaken tror jag, hon rör sig mest hela tiden. Hon låter mig inte sova förrän ett par timmar efter vi lagt oss och jag har svårt att vända mig på nätterna.
Jag får allt svårare att gå och andningsproblemen har blivit mer påtagliga. Jag mår illa och får en fruktansvärd halsbränna ibland. 
skruttan ragerar på pappas "ljuva" stämma och rör sig lite extra om jag lyssnar på musik!


Ditt barn

Förra veckan öppnade ditt barn sina ögon för första gången på fyra månader och det kan nu urskilja ljus och skuggor. Om du den här veckan riktar ett starkt ljus mot magen öppnar kanske barnet ögonen och vänder sig bort från ljuset som om det ville säga, "Mamma, släck ljuset - jag försöker sova härinne."

Högt och tydligt. Synen är inte det enda sinnet som är utvecklat. Signalerna från hjärnan visar att barnet svarar på olika ljud i sin omgivning.
Hur mycket uppfattar då barnet? Din röst, din kurrande mage när du är hungrig och även vissa ljud utanför kroppen. Signalerna från hjärnan visar nu också på skillnader då barnet sover. Sömncyklerna blir allt tydligare ju närmare födseln vi kommer.

Andas lugnt. Detta är en viktig fas i utvecklingen av barnets lungor. Blodkärlen i lungorna tar nu form.. När barnet tar sitt första riktiga andetag kommer lungorna att ta upp syret och sedan skicka det vidare in i kärlen, vilka i sin tur ser till att syrehaltigt blod cirkulerar genom hela kroppen. Ditt barn börjar nu också producera ett ämne som kallas surfactant och som hindrar luftblåsornai lungorna från att klibba fast i varandra. ämnet gör att barnet kan andas ordentligt direkt efter födseln. Luftrören håller också på att mogna genom att bilda mindre och mindre förgreningar.

Vikt och längd. Ditt barn går snabbt upp i vikt - nu väger barnet kanske drygt ett kilo. Från hjässan till stjärten är barnet 25 centimeter, men om man skulle sträcka ut barnet skulle det vara så mycket som 38 centimeter.

Din graviditet Graviditetsmärken. Efterhand som din graviditet framskrider kan bristningar dyka upp på huden, framför allt på magen. Dessa rosa, röda eller vita bristningar kan även förekomma på höfterna, brösten, rumpan och låren. Många krämer och lotioner på marknaden påstås förhindra bristningar, eller spridningen av sådana som redan uppkommit. Om det fungerar eller ej får du avgöra själv. De flesta experter är eniga om att det inte finns så mycket du kan göra för att slippa bristningarna. Det är förmodligen ärftligt - om din mamma fick sådana så får du nog också det. Att använda krämer på magen gör dock ingen skada utan hjälper i alla fall till att hålla huden mjuk och len. Hudbristningarna försvinner oftast efter förlossningen.

Som att gå med två vänsterfötter. Känner du dig klumpig? Kombinationen av att din tyngdpunkt har flyttat sig och den så kallade foglossningen, gör att du kanske går på saker och snubblar här och där. Det är inte mycket att göra åt, se till att ha bekväma lågklackade skor och dra ner på tempot.Här kan ni se den "fina" mörka linje jag fått över hela magen... Den kallas för linea negra och beror på att den raka bukmuskulaturen har tänjts ut. Den är särskilt tydlig hos mörkhåriga kvinnor. Randen försvinner efter graviditeten.
Huden spänner som tusan och d känns som man ska spricka vilken sekund som helst.idag har jag...

2010-05-25 - 19:40:30 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
... varit hos sjukgymnasten. Min disk har börjat sticka ut igen och jag har fått nya övningar att göra. Men självklart måste jag ta d lugnt och inte göra mer än va lilla bebis å jag klarar av. Så vi pratade lite om vad som komma skall när jag ploppat ut lilltrollet och hur jag ska börja träna upp min rygg.
Jag fick även testa på en TENS-apparat på ryggen och d funka skitbra. Det är plattor man sätter vid det onda området och så skickar det ut elektronstötar och skall lindra smärtan. Tyvärr kostar d så mycke att hyra hem en sån så jag får hoppas att d räcker med övningarna. Man fick tydligen inte låna hem längre =0( d hade varit så bra att ha hemma för att använda på fogarna me, det sägs att d brukar lindra! Och sjukgymnasten rekomendera den starkt om jag hade tänkt använda TENS under värkarbetet när tösen vill ut. Hm.. ja d blir något att fundera på.

Hjärtat har stuckit till fotbollsträningen och jag tänkte passa på att krypa ner i ett bad och läsa min bok, om skruttungen godkänner vill säga.. hon har en förmåga att leva om extra mycke när jag ligger där i värmen. Man vet ju inte riktigt om hon gillar d eller om d e nått hon störs sig på så när hon sätter igång för mycke vill man inte ligga där längre. Hehe, hon har inte kommit till världen än men ändå e d hon som står i centrum =0)
T:s kommentar som driver mig till vansinne och som används hela tiden,  "Akta bebin!!". Ni tycker säkert att d e jätte gulligt att han bryr sig, å så även jag.. men att få höra d så fort jag går ur sängen och i kombination me mina goa gravid hormoner så tänder d hus i helvete! förlåt älskling ;o)

Nu hoppar jag i plurret!!!


helgens bravader...

2010-05-24 - 09:57:26 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
.. var lugna! Vi har njutit av solen, varann och våra härliga vänner... Inga större planer mer än att va barnvakt till T:s syskonbarn mellan lördan å söndan.
Vi har varit och hälsat på vänner som fick en liten pojke för en vecka sedan, jätte söt å liten va han!! ååh d e så gott å snuffsa på dom små.. kan inte förstå att man har en sån liten krabat i magen... hihi, å va jag ska snuffsa, pussa å lukta på henne!

Sen va vi ute hos anders å johanna, lekte mycke me leo, som e överallt å ingenstans, ojoj, jag förstår att johanna e trött på kvällarna.. men så söt han e!!! en liten virvelvind!

Jag tjata lite på T att han skulle visa lite badstränder som jag kan besöka nu när jag bara e hemma. hehe.. så vi har åkt å åkt, nu vet jag ett par ställen, men d blir att utforska fler senare ;o)


solen skiner mumma!

2010-05-20 - 10:29:23 [ Allmänt ] [ Kommentarer (1) ] [ Trackbacks () ]
e sommarn här tro? d hade juh varit fantastiskt... jag längtar verkligen till att få ligga som en strandad val på nån plaja, frossa massa gosaker och läsa bok =0) min största investering jag ska göra är en frysbag och ett strandset med bra väska, filt, solskyddsfaktor..  och ev en billig bikini som sitter lite bättre =0)

idag e d väldigt molningt så jag nöjer mig nog med en lugn promenad tror jag. OM inte någon e sugen på en fika ;o) för d e jag bra på å har all tid i värden för!

Inatt kunde jag sova skapligt, men man märker att man inte får den sömn som tidigare, sover längre och e inte lika pigg när jag vaknar... fick iaf tag på en sjukgymnast igår, så på tisdag ska jag dit å se om d finns nått man kan göra. Hon sa att man e överrörlig som gravid och man ska inte träna för mycke och använda rörelser/övningar man gjort tidigare. Vi får se va domen blir, hoppas bara vi hittar nån lösning.

NU ska jag fylla på kaffekoppen och ta tag i dagssysslorna!

softish..

2010-05-19 - 18:46:17 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
hade många planer för dagen, men jag har inte genomfört hälften =0)
Tog en promenix bort till arbetsförmedlingen för att hämta lite papper till a-kassan.
Väl hemma igen tog jag bilen bort till kungsmässan för att posta lite brev å "fönstershoppa". Men jag kom hem me en påse från lindex =0) hihi.. Det blev två par byxor å två bodysar till skruttungen. Allt i stl 56.Nu ska jag laga mat, sen ska jag krypa ner i ett bad å läsa min bok!!ryggproblem å revbenspjäll

2010-05-19 - 11:34:17 [ Allmänt ] [ Kommentarer (1) ] [ Trackbacks () ]
jag har nog haft en av mina värsta nätter i natt. hur fasen går d till???
jag har juh som ni säkert vet haft problem me ryggen tidigare och d har inte blivit bättre efter att jag blivit gravid. Detta har resulterat i att jag inte kan ligga på rygg alls, den lilla stund jag ligger på rygg på kvällen för att smörja in magen gör att Hjärtat får hjälpa mig att lägga mig i fosterställning efteråt,.. vilket jag kunnat finna mig i utan problem!

Men NU, nu får jag även ont i revbenen när jag ligger på sidan. d känns som att dom trycks ihop, d börjar värka som fasen och när jag sträcker ut mig, på rygg eller med armarna bakåt gör d jävulskt ont men d känns ändå som att man sträcker ut dom och d blir lite bättre efteråt. 
nu till den stora frågan... hur fasen ska jag ligga för att kunna sova??  
Inatt fick jag tillslut slita me mig täcket ut i soffan å sitta å sova dom få timmar d gick..

så nu måste jag ta tag i en sjukgymnast. tanken va att göra d efter att prinsessan e född, vill inte exprementera för mycke. men nu orkar jag inte längre å får ta tag i d redan nu...

frosseri..!

2010-05-18 - 21:44:15 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
varför har ingen sagt att man beter sig som man inte sett mat på flera år när man e gravid??
d e helt svanslöst!!! jag äter pålägg som godis, jag river i frysen som om d va sista gången jag skulle få äta! och jag vaknar upp på nätterna å bara måste ha nått å tugga på (oftast kanelbullar). d e sjukt!!!
allt detta svullande har fått mig att undra hur jag kommer se ut innan skruttis jäst färdigt i magen! :S

vecka 27

2010-05-18 - 17:54:35 [ Allmänt ] [ Kommentarer (1) ] [ Trackbacks () ]
jag missade uppdateringen av vecka 26, men d hände inte så mycke den veckan iaf.

nu e d ny vecka.. vecka 27!

Ditt barn

Bara titta. " Vad är det för ljus och skuggor?" Efter att ha varit helt slutna i mer än fyra månader kan nu barnet öppna sina ögonlock igen. Detta i kombination med att den visuella delen av hjärnan är aktiv och att själva ögonstrukturen i det närmsta är färdigutvecklad innebär att barnet kan se sin omgivning även om den är en aningen begränsad. Barnet kan ännu inte urskilja olika objekt men ser ljus och skuggor.

Vagga ditt barn till sömns. Genom att uppmärksamma barnets rörelser kan du få en bra bild av hur ditt barn tillbringar sina dagar och nätter. I likhet med barnet i mammas famn, så somnar barnet om du vyssjar och gungar. Dina dagliga aktiviteter kanske inte känns som gungande rörelser för dig men fostervattnet utgör en sådan kudde att allt ditt barn känner är ett mjukt vaggande. Därför är det troligare att barnet sover mer under dagtid. På kvällen när du lägger dig till ro för att sova vaknar barnet ofta och du känner sparkarna tydligt.

Vikt och längd. Under nästa månad kommer ditt barn att öka med ca 450 gram. Den här veckan är barnet ca 24 centimeter från hjässan till stjärten och väger ungefär 900 gram. även om det växer snabbt så är hjärnan och lungorna fortfarande outvecklade. Som tur är har barnet ytterligare 13 veckor på sig för att göra sig redo att möta världen utanför.Din graviditet Mitt i prick. Dina bröst kommer att förändras under hela graviditeten. (och även därefter). De har nog vuxit en aning sedan de började svullna under de första tre månaderna av graviditeten. Många kvinnor upplever att även vårtgården runt bröstvårtan fortsätter att förändras. Under den första tremånadersperioden blev förmodligen vårtgården mörkare. Nu kanske den mörka huden sträcker sig även utanför själva vårtgården. Detta kallas för en andra vårtgård och kan täcka halva bröstet. Ingen vet säkert varför detta sker men experter tror att den mörkare nyansen ska visa på målet och således hjälpa den nyfödda att hitta till bröstvårtan vid amning. Det är en tillfällig förändring och varar upp till 12 månader efter förlossningen.

Diabetestest. Det börjar bli dags för ett sockerprov, något som görs vanligtvis görs i 28:e veckan. Testet görs för att se om det finns risk för graviditetsdiabetes, ett tillstånd med högt blodsocker som normalt försvinner efter att barnet är fött. Omkring 2 till 5 procent av alla gravida kvinnor drabbas. Om tidigare test har visat på eller om du har haft sådana problem förut, har du säkerligen redan genomgått ett liknande test. Att göra ett glukostest är enkelt. Du kommer fastande till provtagningen och där får du dricka en sockerlösning. Efter 2 timmar tas ett blodprov och mäter sockerhalten i blodet. Om ditt blodsocker är för högt, görs ett mer avancerat test för att se om du har så kallad graviditetssdiabetes. Har du det så får du en behandling som omfattar en specialdiet och i ett fåtal fall även medicinering.

Drömmaren. Om du är som de flesta andra gravida kvinnor, så drömmer även du mycket på nätterna och drömmarna är ibland kaotiska. Du föder en fullvuxen son. Du går igenom en förlossning men finner bara en kull med kattungar. Det nyfödda barnet i dina armar öppnar plötsligt sin mun och säger, " Mamma." Du drömmer kanske inte bara om din graviditet och din baby utan också i likhet med många andra, om vilda äventyr, heta kärleksaffärer och underliga händelser, allt dessutom i färg. Vad i hela friden är det fråga om? De dramatiska drömmarna kan bero på de extra hormonerna som far genom din kropp. Det kan också vara din hjärnas sätt att hantera alla tankar och känslor som du upplever just nu. Vad det än beror på, njut av dina vibrerande nattliga tillflykter och ta de inte så allvarligt.

Så säger experterna. "För att uppfylla ditt och ditt barns proteinbehov under graviditeten, bör du äta kvalitetsprotein," säger Margaret Comerford Freda, "De flesta animaliska proteiner är så kallade kvalitetsproteiner medan proteiner från växtriket inte är det." Ta reda på vilken mat som är bäst (även för vegetarianer) och hur mycket du behöver.

jag:
magen växer ca 2cm i veckan nu i omkrets.. d e den enda skillnad jag märker av.


lördag 15 maj

2010-05-15 - 10:55:25 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]

i tisdags åkte jag in till göteborg och införskaffade mig en ny mobil, äntligen!!! tidigare hade jag en gammal nalle med skitdålig kamera å man kunde bara ha ca 30sms sparade... så när d kom nått gulligt mms fick man börja me att radera så den fick plats, suck!

så här ser den ny nallen ut!!

 

i onsdags packade vi in bilen å for upp till gävle och vår stuga. helt fantastiskt! så här sitter jag nu, med en go kopp kaffe å njuter av solen på farstutrappen.
vi har haft ett par kalla dagar, men då har man istället suttit här inne å tänt en brasa å myst!!! jag gillar verkligen läget...
finns dock en grej jag nog aldrig kommer vänja mig vid här uppe, UTEDASSET!! uscha, jag får rysningar bara jag tänker på d. jag klarar knappt gå förbi d.. nej tur att man kan skvätta ute i skogen och vi har inte så långt till närmsta lokala pizzeria, så man får passa på att cykla upp dit =0)

Nu ska vi bege oss in till stan. Idag vankas d vårrus får knattarna. så d måste man juh bara se!!

måndag 10 maj

2010-05-10 - 12:56:29 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]

å helgen bara rusa förbi..

badrummet blev målat å vi har äntligen fått i ordning där inne, bara lite små pill å uppsättning av badrumsskåp, spegel å hylla kvar... jag e så lycklig. d såg verkligen ut som skit där innan, uuääk! man mådde dåligt, förstår inte att gubben kunde spendera lååååånga stunder där inne,.. men d e klart han dyker juh ner i nån tidning så fort han sätter sig! =0P

annars har helgen sett ut som dom flesta, T har jobbat en del, vi har umgåts me goa vänner och sett på film! Det enda som varit annorlunda e att jag inte haft nån skola att tänka på, känns helkonstigt! Så fort T har frågat om vi ska hitta på nått, har skolan kommit upp i tanken å jag har vatt beredd att säga att jag måste plugga! d e väl ungefär den frasen jag använt i ett halvårs tid nu.. hehe.. men när jag kommer på mig själv att så inte e fallet har d känt som en befrielse nästan en tomhet, vad ska jag nu göra om dagarna när T jobbar =0P d e väldigt skönt att inte behöva stressa över skolan hela tiden iaf, nu ska jag bara ta hand om mig själv å njuta av ledigheten!

Hjärtat ringde precis så d e väl dax att sätta igång me lunchen tills han kommer!

pöss å haj!

fredag 7 maj

2010-05-07 - 10:31:31 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
gomorron!

igår när jag gick å la mig satte lillstumpan igång som vanligt.. hon buffa å bonka runt så man nästan kunde urskilja hennes kroppsdelar... hihi, sött! jag slet fram telefonen å skulle filma, jag fångade upp några riktigt roliga rörelser, men sen när jag skulle kika på filmen så va den alldeles grynig =0( typiskt!!
men trollet höll fortfarande låda så jag sprang upp å hämta min kamera.. filmade ett tag å fick me massa rörelser... å dom syndes bra, annars brukar kameran ha en förmåga att ljuga =0P
kort å gott hade jag tänkt iaf lägga upp filmen här på bloggen, men d går inte =0( jag har försökt med alla möjliga lösningar men icke!! Kan väl tillägga att jag e inge vidare på datorer, hittar lagom enter-knappen, höhö.. men d ser visst ut som jag får behålla filmen för mig själv... TRÅKIGT!

fredag igen.. vad ska ni hitta på i helgen?
här har vi inga större planer.. hjärtat pratar om att måla badrummet, å d e väl inte en dag för tidigt och han e juh så duktig så d gör han på en eftermiddag.
ikväll ska vi till min kära svärfar å hälsa på! =0)

Nu skriker vardagsysslorna på mig.. suck*torsdag 6 maj

2010-05-06 - 21:01:53 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
idag har jag hunnit me att städa och umgås me kära Ullis. =0) jag har haft jätte trevligt och tycker d e lika tråkigt varje gång vi skiljs åt. Tyvärr säger mina fogar ifrån och så även mitt hövve. Så d blev att ta en power nap så fort jag kom hem..

tack louise för tipset om järntabletterna. jag knaprar oxå niferexen, men d funkar inte så på kvällen uppenbarligen, så jag skall nog göra som du å hoppas att d e bättre... mitt Hb har legat nere på 105 tror jag, så jag e i starkt behov av dom!

nu ska jag gosa ner mig under täcket, tidigt jag vet... men ack så skönt! =0)onsdag 5 maj

2010-05-05 - 16:12:04 [ Allmänt ] [ Kommentarer (1) ] [ Trackbacks () ]

dagen har spänderats i skolan och i sängen. fy tusan va trött man e. Tror dock att d beror på min "järnbrist". jag får fortfarande inte i mig tabletterna, d gör så ont i magen.
Var på apoteket igår för att jag blivit rekomenderad av min barnmorska att köpa flytande järn istället för att d ska va mildare. Men d va inget dom hade hemma. så jag ger mig inte me mina tabletter. nu tänker jag ta dom på dan istället för till kvällen och jag struntar i om jag ätit innan. d kan juh inte bli värre än va d e?
D e nämligen så att järntabletterna ska helst tas på kvällen för att man inte skall ha ätit i samband med tabletterna. Det är för att få bästa effekt av dom.
Jag ska till barnmorskan igen om tre veckor. så jag gör en liten förändring fram tills dess å ser om d ger resultat.

Nu måste jag även tillägga att min älskade Linda i västervik ska också ha BEBIS!!! shit va glad jag är... Hon har nyligen varit hos barnmorskan och sett att allt är bra. Hon är nu i vecka 14!!! JIPPI...
Lycka till nu älskade vän! för i vinter ska vi ha barnvagnsrace genom stan =0)

nu bär d av till arbetsförmedlingen, där skall det hållas informationsmöte från försäkringskassan om föräldrapenning och allt där till. hua, ja d e en enda stor jungel med ledighet, pengar och vad man har rätt till å inte!!
hoppas jag blir klokare efteråt...

take care!


vecka 25

2010-05-04 - 12:26:54 [ bebis... ] [ Kommentarer (4) ] [ Trackbacks () ]
ny vecka med fler krämper?? =0)

Ditt barn:

Större och större. "Min kropp blir lite större varje dag." Ditt barn är 30 till 33 centimeter långt och väger cirka 680 gram. Huden är fortfarande tunn, skrynklig och blek men barnet blir fylligare för var dag som går, tack vare det fett och de muskler som bildas vartefter. De blodkärl som kallas för kapillärer börjar nu ta form under huden och kommer att ge huden dess rosa färg. Barnet sväljer fortfarande fostervatten.

Hjärnan tar form. Hjärnbarken utvecklas i olika lager. De flesta funktionerna styrs via delar i hjärnan som utvecklats mycket tidigare. Den mänskliga hjärnbarken utgör den mest komplicerade hjärnstrukturen av alla inom hela djurriket vilket har gett oss möjlighet att tänka, planera och känna på ett mer komplext sätt.


Din graviditet:

Fotbollsmage.
Känns det som om dina inre organ håller på att bli mosade? Inte undra på - livmodern är nu lika stor som en fotboll. Den går ända från blygdbenet upp till en punkt strax mellan naveln och bröstbenet (det ben där revbenen går ihop), cirka 25 centimeter i diameter.

JAG:

magen växer och jag känner mig allt mer otyplig. värk i ryggen och värk ned i benen.
Annars är det helt fantastiskt att känna hennes rörelser.
Hjärtat pratar med henne på kvällarna och får gensvar genom buffar och mer rörelser.. så härligt!
Sammandragningar har tagit vid, men vid besök hos läkaren idag såg allt fint ut och det finns ingen risk att bebis skall komma ut för tidigt =0) magen övar bara tills d e dax!

Här kommer första bilden på min mage =0) i vecka 25 (24+1)snabb uppdatering...

2010-05-01 - 17:44:20 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]

.. ja d får d bli!
har inte gjort alltför mycke. Gått på en massa möten på arbetsförmedlingen och åkt runt för att fixa massa papper.
Älsklingen fyllde år igår.. det firades genom att va hemma, se på film, äta go mat å massa gott gott. Det va helt å hållet hjärtats önskan. Annars hade jag velat bjuda ut honom på nån mysig restaurang, men icke!! (och jag slapp juh försöka leta fram nått klädesplagg jag inte lyckats växa ur än och som får mig att se lite fin ut, hihi) 

Idag har jag pluggat och T har målat barnrummet. Äntligen!! =0) alla mina planer har även där ändrats. Så nu kör vi helvitt tills skruttungen e född. så blir de inte en massa extraarbeten om d över all förmodan skulle ploppa ut en pöjk!

FÖRE:

EFTER:
NU ska vi åka till våra gamla grannar å äta massa go mat, spela spel och umgås.

ha en fortsatt trevlig helg allihop!


RSS 2.0

Design by Linda