Adventsmys och mollies framsteg

2013-12-04 - 16:13:06 [ Familjen ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
I söndags fick barnen äntligen öppna sina chokladkalendrar, tänk att det redan är december. Maja har tjatat och frågat om dessa och tyckt att vi kunnat öppna dom för länge sen, tomten kommer ju iaf så varför vänta 😄På kvällen gick vi över till barnens faster med familj och bakade pepparkakor och drack glögg.. Gööörmysigt ❤😉 Alla var med! 

Mollie har under sista tiden gjort stora framsteg, jag har varit inställd på att hon kommer ta tid på sig med det mesta då det varit väldigt lugnt ett tag. 
Men nu står hon länge utan stöd och i går tig hon sina första steg helt på egen hand ❤😃 lilla snuttan!!! 

Vad gäller maten har hon även där gjort framsteg.. Nu får hon i sig vanlig mat så pass mycket på en och samma gång att man kan börja räkna det som en portion. Är det nån dag det blir lite mindre får hon ett litet mellanmål en stund efter..  
Hon har även börjat dricka välling, jag tror att hon står sig bättre på det än ersättning så snart är ersättningen ett minne blott! Barnens bus..
Det är så härligt att se hur dom håller sig i närheten av varann hela tiden, eller mollie följer nog efter Maja mest 😉 dom leker ihop massor och Maja är fantastisk snäll mot sin lillasyster även om det kan bli lite hårdhänt ibland...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Design by Linda