skooooola

2009-06-30 - 16:06:04 [ Allmänt ] [ Kommentarer (1) ] [ Trackbacks () ]

nu har jag varit o skolan å pratat lite me min lärare, jag låg preciis på gränsen till VG i medicinsk grundkurs. å för att få just VG måste jag göra ett par kompleteringsuppgifter....så nu blir d bamseplugg i ett par dar igen... hon går på semester på fredag å ska ha in uppgifterna innan å hinna bedömma d =0)

wish me luck!! =0)


tisdag 30 juni

2009-06-30 - 10:08:04 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
gaaaaah, jag vill bada, ligga på stranden å glassa...
vill inte vara här... jobbar till 12.15 sen får jag åka hem  några timmar å sen ska jag jobba igen klockan 17 =0(
å har alldeles för mycke å göra för att kunna åka iväg å bada under tiden... suck*
jaja, d finns väl dom som har d värre så jag ska väl inte klaga... men men...

see ya

HAPPY!!!!

2009-06-29 - 10:56:53 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
jag fick G+ på andra provet me... jippi!!! trodde jag nästan skulle få IG...
 nu e d bara att invänta resultat på sista inlämningsuppgiften.. sen slutbetyg!!!! tjohooo

måndag 29juni

2009-06-29 - 10:25:50 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
åååh vilken underbar helg jag haft!
Bröllopet var alldeles fantastiskt... alla va så fina... linnéa och alice läste varsin vers. å fia å jossan sjöng varsin sång. d va så fint!! jag hade bestämt mig för att inte fälla några tårar, jag brukar inte va så blödig.. men herre jävlar, jag hade stooora problem att hålla dom tillbaka..
jag saknar den familjen nått oerhört, jag måste ta mig i kragen å hälsa på dom oftare... jag har inte varit där på över ett år.. dåligt av mig!!!
bilder kommer senare.. har inte fixat nån sladd till min kamerna än =0P

igår skulle jag från första början fikat me älskade linda innan vi skulle åka hem till kungsbacka.. men tommie hade bestämt me sina vänner att vi skulle åka iväg ett gäng me hojarna å käka gott å bada när vi kom hem så planerna ändrades å vi skulle åka hemöver redan klockan 6 på morren.... men när vi kom hem från bröllopet på lördagkvällen så ändrades planerna igen. tompa skulle hjälpa pappa att lägga i båten innan vi åkte.. å när båten väl va i va vi juh tvugna att ta en liten tur å se att den funka... så när vi väl va hemma igen käka vi lite å åkte sedan hem
FÖRLÅT linda vännen, jag ville så gärna träffa dig... men nästa gång MÅSTE vi ses!!
vi kommer till gamleby i juli igen...

idag väntar jag febrilt på att dom ska rätta mitt prov å lägga ut resultatet på "min sida". väntar även på att min sista inlämningsuppgift ska bli rättad å bedömd!! håll tummarna nu att jag blir godkänd å kan fortsätta med nästa kurs. jag hade tänkt lämna tillbaka medicinboken på bibblan idag å låna arbetsmiljö och säkerhet...

får se om jag hinner. jag måste åka bort me bilen till glasmesteriet igen. när vi åkte mot småland i fredags lossnade ena listen på höger sida om rutan å den gick av, så vi visste inte om vi skulle våga åka längre. men efter många om å men så fick vi dit den å vi åkte vidare. men den e fortfarande böjd å trasig så d får dom allt fixa en ny!!!...

ha en fantastisk dag å ta vara på solen, jag e sååå happy när d e sånt här väder...
fredag 26juni

2009-06-26 - 17:06:34 [ Allmänt ] [ Kommentarer (1) ] [ Trackbacks () ]
nu åker vi äntligen snart, e väl ingen direkt resa att se fram emot, men där emot målet =0) så d e allt värt varenda mil...
idag har jag äntligen gjort sista provet i medicinsk grundkurs... lämnade in sista uppgiften i onsdas.. så nu väntar jag bara på slut resultat. prover gick sisodär, trodde faktiskt d skulle gå bättre. men jag e super glad om jag iaf blir Godkänd =0)

sen har jag vatt hos älskade carina å fixat mina naglar, dom blev sååå fina, dom matchar fin fint till klänningen!! kalasbra... TACK!

sedan bar d av å handla bröllopspresent, massa småskit så som nagellack, nått att äta i bilen, värmespolar mm
jag uppdaterar efter helgen =0)

trevlig helg!

torsdag 25 juni

2009-06-25 - 17:07:00 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
nu e d verkligen sommar!! fy fan va skönt... eller vad säger ni??
idag har jag jobbat till 15... va lite sugen på att sola när jag kom hem, men d va lite molningt å jag har juh faktiskt huuur mycke som helst å göra istället =0) så jag avstod
tänkte åka till kungsmässan å shoppa lite smått som jag ska ha me mig till småland i helgen.. men tror jag tar d i morron me innan vi åker...
idag blir d BARA att inhandla lite mat, sen ska jag va hemma å plugga till provet jag har i morron... ja jävlar, e lite nervös faktiskt... d mesta hänger på de här sista provet, klarar jag d tror jag allt att jag blir godkänd =0) håll tummarna där ute.

i morron åker vi som sagt till småland.. vi ska hälsa på mina päron, vänner och så blir d juh BRÖLLOP!!! swiiieee d ska verkligen bli göör skoj.
vi kommer hem igen på söndag.

igår hade jag fullt upp, satt lääääänge i skolan å skrev klart inlämningsuppgiften, sen han jag sola en halvtimma innan d va dax att åka till jobbet.... d kostar å ligga på topp!!!! =0)

ha en underbar afton!
 

tisdag 23 juni

2009-06-23 - 07:25:20 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]

gomorron gomorron!
idag e jag uppe me tuppen, såå skönt!
vi skulle lämna in vår bil i morse då den behöver byta bromsklossar...
vilket va ett förträffligt tillfälle med tanke på att jag behöver plugga allan innan d e försent. på fredag har jag sista provet i kursen, då ska juh allt va klart.
så fort d blir lite varmare ska jag lägga mig ute å steka i solen. måste ta vara på varenda solstråle!!


dagen planer:
* plugga, skriver om infektioner, bakterier och katastrofplaner 
* sola
* gå ner till skolan å skriva klart mitt arbete å lämna in d
* jobba

ha en trevlig dag!


söndag 21juni

2009-06-21 - 09:43:05 [ Allmänt ] [ Kommentarer (1) ] [ Trackbacks () ]
igår när jag jobba kväll jobbade jag me en sommarvikarie. han e nog den mest menlösa, oangagerade människa jag mött.
för d första har han vatt mer sjuk än jobbat, han kommer fösent, eller kommer inte alls... jag kan bli tokig på sånt.
jag menar, hur kan man välja att jobba me människor om man inte tycker d e kul??? ställ dig på nån jävla fabrik nånstans eller jobba som vaktmästare eller va fan vet jag...
igår kom han iaf till jobbet, han började dagen med en s.k dubbelgång ( vi har vissa vårdtagare som vi går två till) men vår arbetskamrat han skulle jobba me va på larm. jag vet inte, jag kanske e dum i huvet men säger man inte d då till sin arbetskamrater å frågar om råd??? hur han ska göra?? jag menar man kanske kan gå till nån annan innan,eller kanske gå till denna vårdtagare och börja pyssla lite smått...? vi visste junte hur hans schema såg ut....
efter ett tag när han skulle börjat jobba för länge sen säger han... eeeh, jag har en dubbelgång här, men jag e själv. eeeeh... när kommer hon???
då säger jag... ja du kanske ska ringa henne å fråga?? hur ska jag kunna veta d??.. har du inget annat du kan göra så länge???
då visar d sig sen att då har han flera vårdtagare som ska ha medicin och som vi måste ha deligeringar på (vi måste gå en utbildning) å d har junte han.
då kunde jag inte va tyst utan sa till honom att sånt måste han kolla upp innan å prata me oss så vi kan ändra om våra scheman osv.
d han säger då e som vanligt..... eeeeh ahaaa oki! men ändå händer inget..
jag bad honom att försöka få tag på sarah som han skulle jobba me... han bara... eeeh oki! SEN SITTER HAN KVAR!!!
gör ingenting...

efter ett tag kommer våra arbetskamrater å vi börjar lägga om våra schema... då skulle han ta en vårdtagare för sarah som vi bara ringer till å kollar läget å påminner om mediciner som hon tar själv.
tar du den? sa sarah
eeeh aa... säger han, men gör inget mer... HALLÅ????? du har inte funderat på att skriva upp hennes telefonnr så du kan nå henne??? och kanske hennes namn???
äh jag blir tokig... jag klarar inte av d.. men jag va tyst!!!

sen hade han ytterligare dubbelgång senare på kvällen, då står vår arbetskamrat å väntar på honom utanför porten hos vårdtagarn... haha, då hittar vi honom på kontoret sittandes å läsa tidningen.... hahahahaha,detta e ett skämt!!

JA vi har klagat hos chefen, sagt till att detta håller inte... hon lovar att prata me honom å bla bla bla... men d e ju inga förändringar.
hade d vatt jag så hade jag kickat ut han direkt å tagit in en person som e intresserad av d han gör... d finns MASSA kompetenta människor som e arbetslösa å som skulle göra mycke för de här jobbet....

d kliar i mina fingrar, e bra sugen på att ringa till chefen, men jag e bara vikarie själv, haha, d skulle nog bli jag som blir utkickad då =0P å jag vet att d skulle inte hända något med *****. GAAAAAAAH, jag blir så förbannad å frustrerad.

kanske inte så kul att läsa om, men jag e bara tvungen att dela me mig om denna stjärna!!
men än e inte sista idioten född =0)

kram på er... hörs sen!

GLAD MIDSOMMAR!

2009-06-19 - 14:08:59 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
å idag va d midsommar... själv sitter jag på jobbet till kl15. fy fasen va trist. dock bra pengar.
är skaaapligt trött så egentligen är jag ibehov av en powernap. men sånt har man inte tid me.
idag bär d som sagt av till johanna å anders. johanna ska fixa sill å pära tills jag slutar. så jag funderar på att flexa hem lite tidigare så jag hinner me en dusch =0D

ha en kalas fin midsommar allihop!!torsdag 18juni

2009-06-18 - 09:46:11 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
asså vädret e så sjukt konstigt...
igår va d jätte fint för att inte tala om i förrgår, jag satt juh för tusan ute å sola då...
idag verkligen ösregnar d. fy fan va tråkigt.


igår va vi som sagt ute å åkte hoj. d va riktigt kul.vi bestämde oss för att våldgästa johanna å anders ute i Särö.
eftersom vi ska fira midsommar ihop tänkte vi kolla lite va vi ska inhandla tills dess.
när vi väl va där lekte jag lite med leo.
vi blev bjudna på vofflor å massa gott =0)
d slår aldrig fel. vi blir nog alltid bjudna på nått när vi kommer, vi e lite bortskämda.

efter en del tjat från tommie bestämde vi oss för att åka hemåt.
hehe, han tycker vi tjejer pratar alldeles för mycke =0P


leo fick självklart sitta upp på hojen innan vi åkte. hehe, världens goaste pojke!

ingen av oss kände för att laga nån mat när vi kom hem.så d blev en sväng förbi grillen å käka hamburgare. mumma!!hehe, å  när vi nästan va hemma. ja d va fan i mig bar 50meter kvar så blir vi stoppade av MC-polisen.
helvete tänkte jag. jag vet att tommie inte vart den lagligaste snubben med hojjen. å visst fan har man lite respekt för farbror blå...?
han talade så snällt om att det minsann e mycke olagligt att ha nummerplåten under bakskärmen. den syns inte där. vilket jag tycker bara e löjligt. den syns visst. men men, poliserna ska väl ha nått å gör =0)
sen sa han - d e 1000kr i böter för d. men har du nått annat att lägga 1000 kr på??
haha, tommie blev lite ställd.. han tveka lite å svara ja d har jag väl..
polisen sa- d va ingen kuggfråga utan jag bara undra...ycker att du lägger dom på tjejen där bak å spriten till helgen. Kör försiktigt!!
haha, jag sken upp som en sol å sa, åååh tack desamma!
haha, han bara skratta å åkte vidare...
d va en snäll farbror blå d där. vi behövde verkligen inga fler utgifter nu.

nu ska jag hoppa i duschen å fixa iordning mig. ska möta johanna å handla tills i morron.

pösselipöss!
onsdag 17 juni

2009-06-17 - 18:23:04 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
idag har jag bara slappat..än så länge...
va in till göteborg å bytte en tröja som jag tänkt ha på mig idag men som hade ett hål vid ena armen, grrrr... gick även in på telenor för att klaga på min mobil som dör hela tiden, eller den lixom startar om... d tråkiga e att d händer oftast när jag skriver sms eller pratar i den. jag kommer nog "råka" ha sönder den ordentligt nu i dagarna så jag kan få en ny.
har en drulleförsäkring på den så betalar jag bara 600kr får jag välja en mobil av samma värde som den modell jag har... busigt va?? =0P

va juh till figaro idag å fixa till slingorna, blev faktiskt riktigt bra, tack sara!! d e inte lätt me jobbiga kunder, hehe..

nu sitter jag å väntar på att hjärtat ska komma hem, vi ska ut å åka hoj en sväng, får passa på medans d e bra väder... d har vatt bra väder idag trotts dåliga prognoser igår, har bara blåst lite...

ha d toppen allihop!
KRAM


solsken!!

2009-06-16 - 09:58:14 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
ja visst skiner solen, d e så jävla gött... hörde på tvnyheterna att d ska bli sämre väder till helgen, skulle ev regna redan i morron. så idag tänkte jag lägga uppsattsen åt sidan, ta me mig medicinboken ut å plugga lite på provet istället...

ikväll ska jag jobba igen, men sen e jag ledig två dar, tjohooo va skönt!
då blire plugga som fan å i morron ska jag ner till Figaro (frisörsalongen) å fixa till mina blonda partier i håret, för tillfället e dom gula, å jag vill ha BAMSE ljusa, så där nästa vita =0) så d får dom allt göra om...

have a nice day everyone!

KRAM

måndag 15juni

2009-06-15 - 09:35:16 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
idag e jag så jävla trött, jag kan inte fatta... jag sov 3 timmar efter jobbet igår. när tommie kom hem laga vi lite käk, kolla på tv å gick å la oss redan 22.00 jag slockna direkt, å har sovit som en stock till 8.30 men varför fortfarande så sliten??
känner att jag måste göra nått kul snart, jag spyr på allt vad jobb å plugg heter.
klart jag ska göra massa skoj i sommar, men ni vet nått sånt där spotant, man slipper känna alla måsten, kan släppa å bara gör nått annat... d MÅSTE jag göra snart. =0)

jag saknar alla mina goa vänner i småland. tänker på er dagligen å jag praktiskt taget längtar till att få komma "hem" en stund å bara umgås heeela tiden =0) d MÅSTE jag göra!
kommer juh om ett par veckor, men då e d fullspäckat schema allaredan, d e bröllop å grejor...
Tycker förstås att ni kan komma till göteborg me,wiiie gå på liseberg, shoppa å göra avenyn on the night!!!

som vanligt ska jag plugga å jobba idag... börjar jobba 17.00. gott me kort tur.. å på kvällarna har vi alltid tillgång till bil, så man slipper få motion =0P

idag ser d faktiskt somrigt ut ute, fy fan va skönt å få lite sol, jag e sååå trött på regn å mörka moln.
kanske ska sätta mig ute å plugga idag?! hm... japp, så får d bli...

ta hand om er alla.
kram kram

fredag 12juni

2009-06-12 - 21:13:16 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
idag har jag jobbat till 15.00 allt gick väl bra förutom att d regna så förbannat, jag sprang omkring i e jävla reklamjacka som va d mest regntäta jag hitta å ett par gummistövlar som va 7nummer förstora... jag har nog aldri sett så bonnig ut även att jag kommer från gamleby =0P

sen åkte jag hem för att snabbt göra mig i ordning å åka till göteborg där jag mötte upp goa malin (vi är även arbetskamrater) å tog mååånga varv på nordstan =0)
d shoppades kläder, skärp, en bolero som jag ska ha på älskade johannas bröllop, en ny väska... å en massa småskrammel =0P

sitter nu här hemma alldeles ensam, tommie har åkt iväg å jobbat =0( jag ser honom inte förrän söndag eftermidda... TRIST!!

ha en trevlig helg!!go´kväll

2009-06-11 - 20:33:26 [ Allmänt ] [ Kommentarer (1) ] [ Trackbacks () ]
idag när när vi satt på mötet på jobbet fick vi ett larm.
alltså, vi har juh hand om dessa trygghetslarm som många har. dom ringer på klockan, får prata med personal från örebro, som i sin tur skickar ett sms (larm) till oss om  något har hänt. å vi får åka dit!
gissa vem som larma???
vår lilla farbror som gick bort igår!!!!!!
shit pommes va läskigt, jag fick kalla kårar i heeela kroppen. Usch!
självklart finns d säkert en logisk förklaring.. vi kan ibland få larm om något har hänt med larmet å man lixom inte får nån kontakt med d. vårdagarn kan t ex dra ut sladden eller dyligt. men ändå, håll me om att lite läskigt e d allt.

efter mötet åkte jag till carina å fixa naglarna. nu bidde d riktigt bra, tack carina!! jag e super nöjd =0)
har precis smällt i mig en mc feast meny från Mc donalds å jag e bamse mätt.

dax att filura lite framför tv:n me tommie innan d e tajm får slip. han ska iväg å jobba hela helgen på marstrand så man får passa på =0)
So Hurry Up, i helgen e jag gräsänkling!!

pösselipöss

torsdag 11juni

2009-06-11 - 09:39:12 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
igår va d en riktig jobbig dag på jobbet. jobba till 16. förväntade mig att sitta på så kallad IP-möte 13.30 till 16.00 då vi diskuterar våra vårdtagare.
Men vi va inte tillräckligt me folk ute under den tiden så jag fick avstå. Istället fick jag stressa runt som en tok å avsluta dagen med att sitta vak.
vår lille farbror har kämpat länge mot cancern, men nu hade den tagit över. Hans dotter va där men va tvungen att åka iväg för att hämta grejer då hon skulle vaka över sin pappa över natten. så under den tiden fick jag och efter en stund även sara (en arbetskamrat) sitta å pyssla om honom.
tyvärr han aldrig hans dotter tillbaka innan han tog sina sista andetag. han dog så stillsamt å fint! jag han ringa till våra sköterskor å tänkte att så fort dom kommit så ringer jag till anhöriga. Men 3min senare kommer dom in genom dörren å jag får ge dom beskedet.
det är aldrig roligt å man kan inte bli annat en berörd. dottern blev så klart jätte ledsen över att hon inte fick vara med vid dom sista andetagen men självklart också för att han hade gått vidare. d blev mycke tårar å vi (jag å sara) höll oss lite i bakgrunden tills sköterskerna kom å lät anhöriga ta farväl i lugn å ro.
när våra skötersker kom började vi göra ordning **** och göra honom fin tills begravningsbyrån skulle komma å hämta honom.
stackars sara, detta va hennes första dödsfall hon varit me om, hon blev nervös å skakis. självklart blev en annan lite skakis me, men det är inte första gången så man e lite mer förberedd  å vet lite vad som händer.

idag e jag ledig. men måste in på APT-möte på jobbet.. lite surt att behöva åka in på sin lediga dag. men tydligen e d obligatoriskt. drömde en del mardrömmar inatt om gårdagen så har inte fått nån bra sömn heller.
ska försöka bli klar med min sista inlämningsuppgift i skolan me. är lite för slapp på den fronten =0)

nu blir d dusch å bra musik.

ha en trevlig dag!
solen skiner än så länge =0)

tisdag 9 juni

2009-06-09 - 10:31:47 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
goooodmorning!!

sitter å dricker kaffe å ska snart börja plugga.. suck* va tråkigt!!!

igår gjorde jag som sagt ett snabb besök på kungsmässan för att inhandla byxor, kom hem med tre par "jeans leggins" å en söt tunika.. bra jobbat tycker jag!! ut me d gamla, in me d nya.

Ska försöka köpa en sladd till min kamera me så jag kan lägga upp lite bilder här. har juh tappat bort den andra.

ha en trevlig dag.
här skiner solen än så länge...

kram kram

måndag 8juni

2009-06-08 - 15:46:26 [ Allmänt ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
idag e jag ledig.. så jävla skönt..
ska iväg å köpa byxor, har visst vuxit ur alla mina, eller jag menar dom har krymt i tvätten =0)

sen blire att vika tvätt, suck*  d e så tråkigt..

se ya!

RSS 2.0

Design by Linda