Helgen som var

2013-12-09 - 10:45:40 [ Familjen ] [ Kommentarer (0) ] [ Trackbacks () ]
I lördags åkte vi till Liseberg efter många om och men även fast vi var trötta och hängiga hela högen. 
Åter igen valde vi samma dag som resten av nordens befolkning och det tog oss nästan en halvtimma bara att få tag på en parkering... Tur att barnen sov! 😉 
Trängseln fortsatte så klart inne på anläggningen och det var svårt att komma fram. Vi tog sikte på isbanan för att se när showen med liseberskaninerna skulle börja (det var största anledningen till att maja ville dit).. Väl framme konstaterade vi att första showen precis varit vid 16.30 och nästa var inte förrän 20.00... Men va fan, man blir så trött. Kunde dom inte ha nån mer där i mellan?!  
Vi gick vidare för att hälsa på julkaninen...



 Det var svinkallt och barnen gnällde så vi bestämde oss för att Maja skulle få åka karuseller istället. Isshowen fick vi lägga ner då barnen aldrig hade orkat va kvar tills 20.00 och kunnat titta i lugn och ro..
Vi lyckades få till två åk med Maja, där i mellan stod hon och skrek att alla barnen var dumma som gjorde att hon fick stå i kö och dom åkte före henne, sista gången vägrade hon hoppa av dessutom så vi gav upp! Detta tog oss över en timma att genomföra. 



Alla var ännu mer griniga, hade tappat känseln i tårna vid det är laget så det var bara att försöka ta sig hem igen...
Med facit i hand var det ingen bra dag att ens tänka tanken att detta skulle bli lyckat! 😃 
Men skam den som ger sig, vi försöker få till en annan dag på Liseberg med förhoppning att den blir mer lyckad! ❤

I går gick vi till kungsmässan (gallerian här i Kungsbacka) för att träffa den "riktiga" tomten och köpa julklappar. Maja hade bestämt att hon skulle lämna önskelistan och sitta i tomtens knä. Väl framme vågade hon först inte gå innanför staketet, Hahaha sötnos. Hon stod och skrek på tomten istället. "tomten, vad säger du tomten"," pratar du med mig tomten","men ååååh, det sa du ju redan förra veckan", "ska jag komma till dig tomten?". Det var många runt om som fick sig ett gott skratt 😉
Men vi fick övertalat henne och hon tog mod till sig att gå fram ❤







Sen ville hon inte går där ifrån! 

På kvällen köpte vi hem Kinamat ihop med familjen Cox (min svåger och barnens kusiner) och bara tog det piano! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Design by Linda